Ock

Kavaklı İlkokulu öğrencileri okulumuzun müzik öğretmeni Çağdaş Altıncı yönetiminde ve Kavaklı Ortaokulu Gitar Korosu eşliğinde dönem sonu konseriyle eğlendikten sonra, karnelerini alarak tatile çıktılar. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuz 4 /B sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni Uysal BAŞ eşliğinde İstanbul Yeşilköy Havacılık Müzesi ve Florya Akvaryum'a hem bilgilendirici hem eğlenceli bir gezi düzenlediler. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Çocuklarımızın kültürel  zekasının artmasına katkı sağlamak için 1/B ve 4/C sınıfları olarak "Alice Harikalar Diyarında" oyununu izledik. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Sanat bireylerin içindeki güzelliktir. 1/B ve 4/C sınıfları '' Floyt Ustanın Düşler Atölyesi '' tiyatro etkinliğine katılmıştır. Etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

1/A Sınıfı olarak Tiyatro Maks tarafından Silivri Önder Yılmaz Sahnesi'nde  oynanan "Alice Harikalar Diyarı'nda " adlı tiyatro oyununu izledik.Hem eğlendik hem öğrendik. Tiyatroyu keyifle izledik.

Kas

Okulumuz önceki müdür yardımcılarından Abdurahim KÖSE'yi kabri başında andık. Allah rahmet eylesin.