Kas

Kavaklı İlkokulu 3/B sınıfı Öğretmenler Günü kutlama programında emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zekeriya ARTAR okulumuzu ziyaret etti.

Tem

Telafide Ben de Varım programıyla ilgili aklınıza takılan sorularla ilgili cevaplara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

May

Anasınıfı C şubemizin Trafik ve İlkyardım Haftası etkinlikleri. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kızılayın İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü Ziller Hayat Kurtarmak İçin Çalıyor projesi kapsamında kan bağışı yapıldı. Kan bağışı yapan müdürümüz Nusret DEMİRTAŞ'a , müdür yardımcımız Serkan KIZILAY'a, okulumuzun öğretmenlerine, velilerine ve Kavaklı halkına teşekkür ederiz. Pandemi döneminde bile Kavaklı halkı kan bağışı yaparak insanlara can olmuştur. 4 yıldır kan bağışında bulunan Kavaklı 84 kişiyle rekor kırmıştır.

Mrt

Türk Kızılay ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ülkenin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerinin gönüllü, bilinçli ve düzenli kan bağışçılarından karşılanması için İstanbul'daki öğretmenlere, öğrencilere ve öğrenci velilerine ve diğer çalışanlara kan bağışı hakkında eğitim vererek günümüzde ve gelecekte gönüllü kan bağışçısı olmalarının sağlanması amacıyla "ZİLLER HAYAT KURTARMAK İÇİN ÇALIYOR" projesi başlatılmıştır.

1- PROJENİN AMACI

Tüm kademeler düzeyinde eğitime devam eden öğrencilerin aktif katılımları ile kan bağışı ile ilgili gerekli bilgi ve farkındalığın sağlanması, korona virüs sürecinde kan bağışı için toplumdaki algılarının pozitif yönde değişmesi  yoluyla toplumsal fayda yaratma amaçlı bir projedir.

a.Kan bağışı hakkında toplumun bilgi düzeyini arttırmak.

b.Öğrencilerimizin kan bağışı ile ilgili bilgi edinebilecekleri sosyal ortamlar oluşturmak.

c.Öğrencilerimize sosyal yardımlaşmayı aşılayarak öz güvenlerini geliştirmek.

d.Öğrencilerimizin sorumluluk duygusunu geliştirmek.

e.  Öğrencilerimizin toplumsal fayda geliştirirken yeteneklerini aktif olarak kullanmalarına yönelik ortamlar oluşturmak.

f.Öğrencilerin yeteneklerini desteklemek ve pekiştirmek.

g.Öğretmen-öğrenci işbirliğini güçlendirmek.

hToplumsal farkındalık oluşturmak.